Acil Sağlık Hizmetleri

Sağlık tesisimizde 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekte olan I. seviye standartlarında acil servis mevcuttur. Acil servisimizde erkek ve bayan müşahade odaları bulunmakta, hasta takibi, monitörizasyon, pansuman, enjeksiyon, sütur, röntgen, laboratuvar tetkikleri, EKG gibi gerekli müdahaleler yapılmaktadır.

Acil servisimizde acil hallerde; ani gelişen hastalık, kaza, yaralanma vb. durumlarda olayın meydana gelmesini takip eden ilk 24 saat içinde tıbbi müdahale gerektiren durumlar ile ivedilikle tıbbi müdahale yapılmadığı veya başka bir sağlık kuruluşuna nakli halinde hayatın ve/veya sağlık bütünlüğünün kaybedilme riskinin doğacağı kabul edilen durumlarda sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın hastaların muayene ve tedavisi yapılır.

Mhrs Randevu

Randevu almak için tıklayın

Laboratuar Sonuçları

Laboratuar sonuçlarınızı öğrenmek için tıklayın